Datum:
    
Geodetska tehnička škola, Zagreb - knjižnica
Ministarstvo znanosti i tehnologije Hrvatska akademska i istraživačka mreža Sveučilišni računski centar
Knjižnica Geodetske tehničke škole -> Aktivnosti -> Intervju
Intervjui
Uz pomoć naših učenika napravili smo nekoliko intervjua. Sve njih možete naći i pročitati na ovim web stranicama. Zasad ih nema puno, no bit će prilike da se proširi lista.
Neposredno nakon komedije "Mladoženja Barillon" u Gavelli imali smo intervju s glumicom Slavicom Knežević u kazališnom predvorju. Intervju su vodili učenici drugih razreda, i to vrlo živo i zanimljivo.
U sklopu obilježavanja Dana školskih knjižnica i Mjeseca hrvatske knjige, organizirali smo u našoj školi susret s književnikom Zoranom Ferićem.
U našoj knjižnici smo vodili razgovore sa đacima i profesorima:
Intervju s Mariom Hohnjecom, učenikom 4.b razreda vodile su Tanja i Karolina iz 2.c. O njegovom neobičnom športu (downhillu) i uspjehu u toj grani biciklizma čuli smo dosta toga zanimljivog pa ne čudi što je pano s razgovorom i slikama o toj temi bio vrlo posjećen i čitan.
S profesorom Lovrecom intervju su vodili naši učenici 1. i 2. razreda, a tema je bila rekreacijsko bavljenje športom. Profesor Lovrec je na osobnom primjeru pokazao sve prednosti i zanimljivosti športskog života, a pričao nam je i o svojim uspjesima u orijentacijskom trčanju i drugim disciplinama. Time je vjerojatno i kod učenika pobudio interes za šport - a to znači za zdrav i aktivan život.
Za sve tekstove na web stranici knjižnice odgovoran knjižničar prof. Nikola Butorac.
Stranice izradio i uređuje Mario Lovrić. Zadnja izmjena 01.03.2004.
Sva pitanja, komentare, prijedloge i kontakt u vezi s web-stranicom pošaljite na