Obrazovanje odraslih

slike

Baner
Više2 PDF Ispis E-mail

Obrazovanje odraslih u svim programima  izvodi se u obliku konzultativno-instruktivne nastave, skupnim i individualnim konzultacijama.  

Skupne konzultacije izvode se s cijelom obrazovnom skupinom prema unaprijed utvrđenom rasporedu za svaku školsku godinu. 

Skupne konzultacije su obavezne za sve polaznike.  

Škola organizira individualne konzultacije za nastavu pojedinog predmeta, a prema rasporedu koji utvrđuje predmetni nastavnik u dogovoru s voditeljem obrazovanja odraslih za svaku školsku godinu, u skladu s potrebama polaznika.  

Napomene: 
U teorijskoj i praktičnoj nastavi obrazovanja odraslih koriste se ista nastavna sredstva i pomagala kao i u redovnoj nastavi.
 

Polaznici imaju osiguran prostor u geodetskom praktikumu  za samostalno izvođenje zadataka, uz stručni nadzor predmetnog nastavnika, kao i  mogućnost posudbe pribora za rad, a prema dogovoru s predmetnim nastavnikom ili voditeljem geodetskog praktikuma. 

Nastavnici koji rade u obrazovanju odraslih, za pripremanje nastave i nastave i individualne konzultacije, koriste svoje matične nastavničke kabinete. 

Polaznici obrazovanja odraslih mogu, za potrebe nastave tjelesne i zdravstvene kulture, koristiti sportske objekte kao i učenici u redovitoj nastavi. 

Polaznici obrazovanja odraslih mogu koriste školsku knjižnicu kao i učenici u redovitoj nastavi. 

 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto