Dobrodošli, moje ime je Goran Šurina

dipl.ing.geodezije, prof. stručnih geodetskih predmeta

O meni

Rođen sam u Zagrebu gdje sam završio osnovnu školu. U Geodetsku tehničku školu prvi puta dolazim 1997. godine kao učenik prvog razreda, a 2009. se ponovno vraćam, ovoga puta u ulozi profesora stručnih predmeta, gdje s ponosom i velikim zadovoljstvom radim sve do danas. U životnom periodu izvan Geodetske škole, upisujem 2001. godine Geodetski fakuletet u Zagrebu gdje sam stekao zvanje diplomirani inženjer geodezije.

Informacije

4.d razred ujutro - srijedom
od 18:20 do 19:05

4.d razred popodne - srijedom
od 09:40 do 10:25

Projekti

T I M E 2015.

Nakon višegodišnje stanke, u travnju 2015. nastavlja se TIME - Međunarodno natjecanje u znanju, vremenski ograničeno na 24 - satno sudjelovanje, a na koji smo prijavili i sudjelovali sa školskom ekipom.
Koordinator u samoj organizaciji na školskoj razini, ali i prema Međunarodnom organizacijskom odboru, kao i animaciji domaćih tiskovnih, radijski i TV medija bio je prof. Zlatan Soldo.
Nositelji priprema i sinkronizacije školskih ekipa bili su nastavnici Geodetske tehničke škole, Zagreb, podjelom na glavne i rezervne timove, prema zadatku rješavanja postavljenih pitanja iz znanja u što kraćem roku, ali i on line debata sa školama iz država partnera.
U 01.00 h u noći, u dvorištu Geodetske tehničke škole, Zagreb, učenici, nastavnici, ali i roditelji punih ruku kolača, sokova, kava, voća, kiflica, rolada, sendviča, hot dogova… a samo smo boravili jednu noć… ne cijeli tjedan…
I trajalo je do 11.00 sati sljedećeg dana koji smo dočekali na nogama, sjedeći…polusjedeći…ili manje-više poluležeći…
I u studenom 2015., na obljetnički datum, slavljenički TIME…i MI!


B A K A R 2015.

Jednodnevna terenska nastava 2. - ih razreda koja se za potrebe nastave Godišnjim planom i programom škola redovito provodila i nakon dvogodišnje pauze nastavljena je u ovoj školskoj godini.
Dana 14. rujna u Bakru smo posjetili Mareografsku postaju gdje su se učenici upoznali s mareografom, mjernim instrumentom koje kontinuirano mjeri vremenenske promjene razine mora. Kolege nastavnici stručnih predmeta Armando Slaviček, Mario Božić i moja malenkost održali smo dvosatno predavanje o načinu rada mareografa.
Posebnost ovogodišnjeg posjeta je susretljivost Turističke zajednice grada Bakra posebice direktorice turističkog ureda Sonje Jelušić koja se osobno angažirala upoznati nas s znamenitostima i posebnostima grada Bakra za koje, vjerujem, niti sami mještani ne znaju.
Ovim putem se ponovno osobno zahvaljujem na izuzetnom trudu i volji gđi. Sonji Jelušić da grad koji smo posjećivali toliki niz godina, tek sada smo osviješteni koliko o njemu i njegovoj bogatoj povijesti nismo znali ništa.