Obrazovanje odraslih

slike

Baner
Stručno predavanje i roditeljski sastanak PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Utorak, 22 Studeni 2011 10:05

 

nacrt200
U utorak 22.11.2011. s početkom u 19.00 sati u Velikoj dvorani u prizemlju Geodetske tehničke škole, održati će se stručno predavanje pod nazivom „GEODEZIJA U ARHITEKTURI“.

Ovo predavanje prvo je u nizu predavanja kojima se učenicima Geodetske tehničke škole nastoji približiti „Svijet rada“ te nastoji smanjiti vrijeme prilagodbe kod prelaska iz školskih klupa i obrazovnog okruženja u radni proces.  

 

Predavanje će održati ovlašteni inženjer arhitekture Emil Moguš, suradnik i projektant na mnogim zapaženim građevinama u suvremenoj hrvatskoj arhitekturi (Zgrada tri fakulteta u Splitu, Zgrada sveučilišnih odjela u Rijeci, više stambene zgrade u Zadru, Rijeci i dr.)


U sklopu svojeg predavanja predavač će staviti poseban naglasak na ulogu geodetske struke u planiranju, razvoju, izgradnji i eksploataciji građevinskih objekata te na primjeru iz prakse prikazati važnost sudjelovanja i doprinos geodetskog stručnjaka u procesu izgradnje jednog višenamjenskog objekta.

Predavanje je obavezno za učenike četvrtih razreda, dok su svi ostali i više nego dobrodošli.

ZAJEDNIČKI RODITELJSKI SASTANAK - DRŽAVNA MATURA 2012. 

Prije predavanja održati će se zajednički roditeljski sastanak s temom Državna matura.

Roditeljski sastanak za sve maturante i njihove roditelje održati će se u utorak 22. studenog 2011. s početkom u 18.00 sati u Velikoj dvorani u prizemlju Geodetske tehničke škole. Predviđeno vrijeme sastanka je 45 minuta, a nakon sastanka svi su pozvani na predavanje "Geodezija u arhitekturi".

Ažurirano Utorak, 22 Studeni 2011 10:35
 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto