Obrazovanje odraslih

slike

Baner
Novosti PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 12 Svibanj 2013 18:47

Aktivnosti u knjižnici povodom Dana planeta Zemlje,  Dana hrvatske knjige, Svjetskog dana knjige i Noći knjige

 

18. travnja pod satom hrvatskog u 1.d troje učenika čita pred razredom literarni tekst s Lidrana „Hum“, naše bivše učenice. Postavljanje panoa s programom  za „Noć knjige“

 

22. travnja grupa učenika 1.b i 4.c glasno čitaju i slušaju „Pismo poglavice  Seattlea“ , jedan od najljepših tekstova o očuvanju okoliša i jedinstva Čovjeka i Prirode.

 

Postavljanje plakata „Noć knjige“, podjela prigodnih označivača knjiga učenicima / nastavnicima i kratke informacije o programima koji se nude povodom „Noći knjige“.

 

Odlazak s grupom maturanata (8 učenika iz 4.c i 2 iz 4.d) u posjet NSK-u. Obilazak knjižnice i posebno kartografske zbirke.

 

23. travnja knjižničar nastoji motivirati učenike da posjete neku od manifestacija koje potiču čitanje; s grupom učenika (1.b: Martin Brezovac, Antonio Mikulec, Nino Križanović i 1. c: Zdenko Sermazi, Toni Vuleta) sudjeluje na svečanom otvaranju „Noći knjige“ u NSK. Slušamo iznošenje rezultata ankete o čitanju u Hrvatskoj i komentare na težak položaj knjige u RH. Kratko razgledavanje izložbe fotografija na temu Knjiga – čitatelji.

 

24. travnja čitanje pred 1.b razredom  literarnog sastavka „Nemoguća misija 8“, našeg maturanta A. Novosela. Uradak čitaju Antonio Mikulec i Monika Bebić, učenici 1.b.

 

Ažurirano Nedjelja, 12 Svibanj 2013 18:48
 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto