Obrazovanje odraslih

slike

Baner
Kauboji u kazalištu "EXIT" PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 15 Studeni 2012 14:43

 

Naša je škola napokon dobila mogućnost da, nakon godine dana čekanja, pogleda kultnu predstavu Exit teatra Kauboji, u četvrtak 20. 9. 2012.

Kauboji su više od dobre priče i kazališne predstave u predstavi. To je i mjuzikl prepun dobre svirke i glazbe, ali i dinamike i smijeha.

Ima naših kolega koji su je gledali više puta, i opet bi ju rado pogledali.

Knjižničar je uspio naći među učenicima i profesorima 40-ak zainteresiranih, koji su nakon predstave, svi bili zadovoljni i nije im bio žao novaca za ulaznicu. Jer, mora se reći da je predstava ipak preskupa (65 kn za učenike).

U nastavku - kratki osvrt na predstavu jednog od učenika 1.c razreda:

 

Kad sam čuo od knjižničara za Kauboje, mislio sam da je to nešto dosadno, ali sam se iznenadio već u prvim prizorima u kojima sudjeluju lik redatelja Saše i  „propaliteti“ koji se javljaju na  kazališnu audiciju.

Ekipa i ja smo umirali od smijeha jer je predstava pravi spektakl. Nije čudo što su poneki dobili i grčeve od napada smijeha.

Ali nisu samo duhovite prostote izazivale smijeh. Čitava je glumačka družina izvrsna i kao glumci i kao svirači i pjevači. Mene je ipak najviše oduševio glavni lik Domagoj.

Sve u svemu, ovo mi je najbolja predstava koju sam ikad gledao pa je preporučam svima. Nećete požaliti što ste ju skupo platili!

 

Edvin Mujić, 1.c

 

 

Ažurirano Četvrtak, 15 Studeni 2012 14:54
 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto