Obrazovanje odraslih

slike

Baner
Prolaz na LIDRANU PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 17 Veljača 2011 12:31

Na razini gradskih četvrti - Zg jug (kojoj pripadaju, osim novozagrebačkih srednjih škola i nekoliko njih smještenih u zapadnom dijelu Zagreba (Gimnazija Lucijana Vranjanima, medicinske škole, ...) poslali smo 6 radova (2 novinarska i 4 literarna) a dalje su prošla 4, čime bismo trebali biti itekako zadovoljni. Žao nam je jedino što nam intervju s našim Todorovićem nije prošao, ali  nama je on u školi svejedno drag i nadamo se da će ga đaci rado čitati.

Dalje ide rad Vilena Đereka,* Pomozi sirotu na svoju sramotu*, iako nas je prilično začudilo da nije odmah prošao, nego tek u dodatnom izboru. Kristina Žlebečić je, iako prvi put na LIDRANU, prošla na županijsku razinu svojim novinarskom uratkom *Maloljetne majke*.

Naš najuspješniji učenik, s dva rada na županijskoj razini, je Luka Vlašić: njegovu pjesmu *Pili smo noćas vino, pili smo noćas pluto* Povjerenstvo je odmah jednoglasno izabralo, pa očekujemo da će sličnog mišljenja biti i povjerenstva na višoj razini.Drugi Lukin rad je prozni, neka vrsta bajkovite priče...

Nadamo se da će od troje naših učenika barem netko proći dalje, i tako ući u konkurenciju za državnu razinu.

 

*radove možete pročitati dolje

RADOVI

Đerek Vilen,1.a

Filip Dianežević, 1.b

Kristina Žlebečić, 3.a

Mihaela Zaher, 3.c

Luka Vlašić, 4.b

 

 

Ažurirano Četvrtak, 24 Veljača 2011 16:45
 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto