slike

Baner
Državno natjecanje iz geodezije 2012. PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Četvrtak, 11 Travanj 2013 11:02

Ovogodišnje 18. Državno natjecanje učenika graditeljskih i geodetskih škola Republike Hrvatske u znanjima i vještinama građenja pod nazivom ,,Gradimo zajedno našu Hrvatsku” održano je u Splitu, od 5. do 7. travnja 2013. godine. Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju ugostila je mentore i učenike koji su došli pokazati usvojena znanja i vještine iz različitih disciplina: geodetski tehničar, crtanje, nosive konstrukcije-građevna mehanika, arhitektonske konstrukcije, rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima, soboslikar ličilac, monter suhe gradnje, keramičar-oblagač, tesar i zidar.

 

Na natjecanju su sudjelovali i učenici Geodetske tehničke škole Zagreb Filip Tulumović (4b) i Miha Mašić (4a) u pratnji profesorice Snježane Voučko i profesora Tomislava Debeljaka. U jakoj konkurenciji od 7 natjecatelja u natjecanju iz geodezije naši učenici su pokazali zavidno znanje. Učenik Filip Tulumović osvojio je 3. mjesto, što mu je donijelo izravan upis na Geodetski fakultet. Učenik Miha Mašić osvojio je 6. mjesto. Čestitamo!

 

Učenici su kroz druženje i kreativnost proveli ugodno vrijeme na natjecanju, te slobodno vrijeme iskoristili za obilazak znamenitosti grada Splita.

 

Tekst pripremio: Tomislav Debeljak, prof.

 

 

Ažurirano Petak, 19 Travanj 2013 13:31
 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto